Doncs aquesta setmana ha continuat amb la tendència de la passada d’anar refrescant l’ambient de mica en mica, el que s’agraeix després de passar el mes de juliol més càlid de la història des que tenim registres a nivell global.

Les màximes van començar la setmana amb valors de 35 graus, però han anat  baixant de manera progressiva fins als 28 graus. Les mínimes en canvi han anat pujant dels 14 al 18 graus, deixant algunes nit força xafogoses. No hem tingut precipitacions, excepte més cap a l’oest, a l’interior, amb alguna tempesta el dimecres.

I aquest cap de setmana tindrem intervals de núvols, que aniran fent-se més densos a mesura que avanci el cap de setmana, tot i que no acabaran de tapar el cel del tot.

Les precipitacions, de tarda, es quedarien més atrapades al Pirineu i més cap a l’interior, sense arribar a la costa procedents de l’oest.

Dissabte tindrem alguns intervals de núvols, però sense ser amenaçadors. Tindrem màximes de 31 graus i mínimes que estaran al voltant dels 18 graus, xafogoses. I el diumenge serà una jornada idèntica, amb els mateixos valors i sense precipitacions, que es quedarien a ponent.

La mar s’anirà animant de mica en mica i podrem tenir onades a la platja de fins a 125 centímetres. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 24 graus. I el vent serà bàsicament de component est, bufarà de llevant amb cops de fins a 20 km/h i contribuirà a l’inici de la davallada de temperatures que tindrem la setmana vinent.

Dilluns encara tindrem calor, amb màximes de 30 graus, però a partir de dimarts canviarà el temps i les màximes aniran baixant fins a uns insòlits 25-26 graus, les mínimes també baixaran fins als 14-15 graus. Podem tenir alguna tempesta el dilluns-dimarts.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*