Aquesta setmana ha estat una mica més còmoda que les anteriors, amb calors més moderades i nits xafogoses. Les màximes han arribat als 35 graus en alguns indrets i han estat pràcticament tota la setmana per sobre dels 30 graus. Les mínimes han anat pujant també de mica en mica fins assolir els 18 i 20 graus. Fruit d’aquesta intensa calor hem tingut algunes tempestes de tarda, breus, més cap a l’oest.

Però aquest cap de setmana no tindrem inestabilitat, només tindrem alguns núvols prims de tipus cirrus que deixaran el cel una mica enteranyinat el divendres al vespre, però ja el dissabte tindrem domini del Sol, i el diumenge apareixeran alguns núvols més densos.

Sense núvols importants a la vista no tindrem pluges i les precipitacions en principi no haurien d’aparèixer, però no podem descartar del tot algunes tempestes locals de tarda, més cap l’interior.

Dissabte tindrem alguns intervals de núvols que no acabaran de deslluir un perfecte cap de setmana d’estiu. Farà calor, però no tanta com dies enrere i les màximes es quedaran al voltant dels 29-30 graus, les mínimes seran altes, de 20 graus.

I el diumenge tindrem una mica més de calor, 1 grau amunt, les mínimes seguiran igual de càlides, cap als 20 graus, i tindrem una mica més de núvols que dissabte.

La mar la tindrem bastant tranquil·la, amb onades a la platja que no superaran els 30 cm i la temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 25 graus.

I el vent aquest cap de setmana el tindrem dividit, bufarà de sud oest resseguint la costa de nord a sud i en canvi bufarà de nord-est més al nord.

Aquestes temperatures típiques de l’estiu continuaran amb nosaltres tota la setmana vinent, i es notarà la calor sobretot de nit, amb mínimes de 20-21 graus. Podem tenir algunes tempestes de tarda, fruit de núvols d’evolució i de calor estival.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*