tastets celrà
Foto cedida per l'Ajuntament de Celrà

Durant els dies 19, 20 i 21 de juliol s’ha celebrat la 4a edició del Festival Tastets de Celrà, que aquest any ha estrenat ubicació al nou Parc Cors-Guinard. La nova situació, una zona verda municipal oberta com a espai familiar i de lleure, ha fet incrementar l’assistència de públic en aquesta quarta edició, ja que s’han comptabilitzat més de 6.000 persones que han degustat els diferents productes oferts pels comerços i establiments de restauració de Celrà.

L’oferta gastronòmica va anar acompanyada d’actuacions musicals i espectacles familiars gratuïts, en sessions de tarda i nit. L’Ajuntament i l’Associació de Comerciants de Celrà, organitzadors del festival, han valorat molt positivament tant l’edició d’aquest any com la seva nova ubicació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*