V Cantada d’Havaneres i Boleros

La Cantada d’Havaneres i Boleros de Sant Antoni ha mostrat la seva fortalesa en el panorama català i ja és un esdeveniment consolidat al món de les havaneres i boleros. En aquesta edició d’enguany, la cinquena, que va retre homenatge a Josep Bastons, unes 7.000 persones van assistir a les dues nits de concerts. L’Espigó de l’Amistat va quedar ple a vessar, com també bona part del passeig Josep Mundet.

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha mantingut la idea d’oferir dues nits seguides de música, essent la primera cantada on es fa de les comarques gironines i la segona de tot el territori català.

La cantada la va conduir i dirigir el periodista Francesc Sànchez Carcassés, que també presentar la transmissió que la nit d’ahir va oferir Televisió Costa Brava i la Xarxa de Televisions Locals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*