escape room llagostera girona costa brava

Un misteri per resoldre en una agència de viatges, una llegenda de sirenes, un club musical, un “Saloon” a l’Oest Americà, un vol, un creuer, una presó, una pensió o un prestigiós restaurant amb dues estrelles Michelin, són algunes de les temàtiques i ambientacions proposades pels Escape rooms gironins. N’hi ha per tots els gustos i per a totes les edats, on poder-hi passar una estona divertida amb amics i familiars i, fins i tot, per celebrar-hi aniversaris i comiats de solter.

Misteri, intriga, enigmes, terror, aventures i il·lusions fan dels escape rooms  una experiència divertida que no sol deixar indiferent a ningú.

A Gavarres365 us oferim una selecció d’alguns d’ells. Agafa el mòbil i fes la teva reserva.

Llisquets. Llagostera

Una carta, una herència, un viatge i un misteri per resoldre a finals dels anys 20, on els participants hauran de trobar els bitllets de tren que els portaran a ser rics.

Pensat per a grups de 2 a 6 persones amb dos nivells de dificultat: Adult i infantil a partir de 8 anys, on cal entrar acompanyat d’un adult.

Dades de contacte:

C/Migdia, 36
Llagostera
641705369
www.llisquets.cat

Wild West Quest. Platja d’Aro

Es creu que el taverner Martin Thomas coneixia el secret amagat sota les Muntanyes de la Superstició, a Arizona. Molts han acudit al seu “Saloon” a la recerca de pistes, però encara ningú ha estat capaç de revelar-lo. Ho aconseguireu vosaltres?

Dissenyat per a grups de 2 a 6 persones, a partir de 8 anys. Els menors de 16 han d’entrar acompanyats d’un adult.

Dades de contacte:
Av. Estrasburg 5 local 50
Platja d’Aro
640 84 97 17
www.escaparteescaperoom.com

La platja perduda. Platja d’Aro

Sou un grup de navegants que després d’un naufragi heu acabat en un platja d’una illa perduda. Hi heu arribat de nit, desorientats, sense queviures i només amb el que porteu a sobre. El vostre objectiu, aconseguir que us vinguin a rescatar. Desconeixeu si l’illa està habitada o quins perills o sorpreses us hi trobareu. Haureu de ser prudents però intrèpids!

L’ocupació recomanada és de 2 a 6 persones. Per jugar aquest Escape Room no hi ha un límit d’edat però els menors de 15 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

És el primer escape room del món que es juga descalç ja que hi ha més de 2000 kg de sorra tropical per recrear la platja!

Dades de contacte:
Plaça d’Europa, 19. Cantonada Avda. de la Pau.
Platja d’Aro
644 966 888
www.escaperoom.world

El Secret Room Escape. Palafrugell

Explica la llegenda que un Pastor es va enamorar d’una Sirena la nit de lluna plena durant el ball de les Sirenes. Tots dos van viure junts i feliços en una cabanya a prop de mar, fins que arribaren temps de guerra i el pastor va marxar sense tornar mai més. Aquest fet va arrancar el cor de la Sirena fent que cada any, en motiu de venjança, fes desaparèixer un noi del poblat coincidint amb la nit del ball de les Sirenes. El poblat us necessita per tal de parar les desaparicions i amb l’ajuda dels bruixots de la comarca cal desfer l’encanteri de la Sirena, aprofitant que la nit de lluna plena…

Adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, està pensat per a grups de 2 a 8 persones.

Dades de contacte:
C/Pi i Margall, 57
Palafrugell
602219695
www.secretroomescape.com

Xarai Experience. Palafrugell

L’equip de Xarai Experience ofereix dues propostes: The Club per a grups de 2 a 6 persones i Hall escape per a grups de 8 a 30 persones.

A The Club decidiu tornar a reviure la millor música dels 80 i els 90, però un fatídic incident us deixarà tancats en plena festa on tindreu 70 minuts per sortir i al Hall escape assistireu al gran espectacle del 10è Concurs de disfresses del Xarai.

Dades de contacte:
C/ Barris i buixó, 50
Palafrugell
972001003
www.xaraiexperience.com

TimeSkp. Girona

Alguna cosa està succeint al bosc de San Daniel’s. Una sèrie de desaparicions en les últimes dues setmanes, té a la població de Girona City preocupada.
Les autoritats locals només han trobat rastres de sang i dos cossos completament mutilats, fonts no oficials informen que un dels cadàvers, va reviure de forma molt violenta i va ser abatut per la policia.

Davant de la situació d’emergència, s’ha declarat el toc de queda tota la ciutat i un equip especialitzat de la Corporació Umbrela s’ha desplaçat fins al lloc dels esdeveniments per rastrejar la zona i resoldre el cas.

Dades de contacte:
C/ Universitat de Montpeller 9
17001 Girona
872 981 410

Kiwi. Figueres

Endinsa’t a les sales de Kiwi i escull els dos escenaris que et proposen, la presó de màxima seguretat de Northwind o la Pensió Fonollosa. Adrenalina, misteri i enginy combinats per posar a prova tots els teus sentits.

En el Centre Penitenciari Northwind, has estat condemnat a cadena perpètua i has ingressat a la presó de màxima seguretat Northwind, coneguda per les seves tortures i, fins i tot, per la misteriosa desaparició de molts dels seus presos. El teu company de cel·la, en Luke, porta anys dissenyant un pla de fugida, però el camí no serà gens fàcil.

A la Pensió Fonollosa, necessiten la vostre ajuda. El senyor Artur Fonollosa ha sigut assassinat pocs dies abans de tancar la venda del seu ruïnós establiment. Cal posar a prova les vostres dots de detectiu.

Dades de contacte:
C/ Llobregat, nª4
Figueres
682 783 640 (Whatsapp)
www.kiwiescaperoom.com

Escape Room Travelers. Girona

Escape Room Travelers és la marca de l’oferta d’oci vinculada a l’agència de viatges Dpol@pol, que us permet gaudir d’experiències de tipus escape room amb temàtica relacionada amb viatges. Crazy Air Lines i Crazy Cruises són les dues propostes que us ofereixen i tenien previst ampliar la seva oferta amb HIGHLANDERS, un viatge en el temps que us trasllada a viure en primera persona una experiència única a l’Escòcia del segle XIV. Una barreja d’escape room i joc de rol on no et podràs fiar de cap dels teus acompanyants.

A Crazy Air Lines l’aventura està ambientada en un Boeing 737 que, a partir d’uns esdeveniments imprevistos, requerirà del vostre enginy i destresa per poder realitzar el seu aterratge amb èxit i a Crazy Cruises un somni es convertirà en un maldecap quan desaparegui tota la tripulació i hàgiu de desenvolupar totes les vostres habilitats per arribar a bon port.

Dades de contacte
C/ Manel Quer 8
Girona
972 091 720
www.escaperoomtravelers.com

El tractat de Versalles. Sarrià de Ter

Ambientat al juny de l’any 1919 on un grup de diplomàtics aliats es dirigeixen al Palau de Versalles per signar el Tractat que posarà fi a la Primera Guerra Mundial. T’atreveixes a formar part de la història?

Pensat per a grups de 2 a 5 persones que podran escollir entre tres nivells de dificultat (Normal, difícil, extrem)

Dades de contacte
C/ Major de Sarrià, 72
Sarrià de Ter
www.play2escape.com

The Gourmet Escape Room. Lloret de Mar

La popularitat i prestigi del Restaurant Gourmet segueix creixent i creixent.  Amb més de 20 premis culinaris a l’esquena ara ha arribat el gran reconeixement amb dues estrelles Michelin. A l‘aclamat Xef Rodolfo Ricci no li agrada parlar sobre el seu èxit, prefereix guardar els seus secrets. Els participants tenen 60 minuts per descobrir-los.

Dades de contacte
C/ Sant Josep, 9
Lloret de Mar
644705234
www.escaperoomlloret.com

Escapo. Sant Feliu de Guíxols

Summer Camp, és la proposta que properament obrirà les portes a Sant Feliu de Guíxols.  Un escape room d’aventura per convertir-se en autèntics boy scouts.

Dades de contacte:
C/ Almeria, 17
Sant Feliu de Guíxols
674 53 12 54

La Recerca del Tresor i els secrets de Tramuntana. Sant Feliu de Guíxols

I ja per acabar si el que us atabala són els espais tancats, Verd Mar Activitats, us proposen posar a proba les habilitats en un entorn natural a l’aire lliure,  a la badia de S’Agaró a Sant Feliu de Guíxols.

En el primer dels escapaments a l’aire lliure cal trobar un tresor, caminant nadant i fent snorkel i en elsegon els participants hauran de traslladar-se en kayac per solucionar el cas.

Dades de contacte:
628842450
verdmar.com/life-games-2-cat/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*