Ja pràcticament hem completat el primer mes de l’estiu, un estiu que va començar amb fortes calorades i que aquesta setmana ens ha deixat respirar una mica. Hem tingut màximes més moderades que dies enrere i no han passat dels 32 graus, amb un dia amb registres de 26 graus. Les mínimes s’han mogut entre els 12 i els  19 graus. El Sol no ha estat massa intens i hem tingut alguns núvols que ens han deixat precipitacions suaus.

I aquest cap de setmana continuarem amb aquest dinàmica, bàsicament amb domini del Sol, però amb alguns núvols que guanyaran força sobretot sobre la línia de la costa.

Malgrat tot, aquests núvols de la costa seran baixos i no comportaran precipitacions, poden aparèixer algunes tempestes breus de tarda però serien més cap a l’interior i al Pirineu.

Dissabte serà una jornada tranquil·la, amb màximes còmodes de fins a 29 graus i mínimes al voltant dels 18 graus, tindrem domini del Sol, sense precipitacions.

I el diumenge serà un dia molt similar, amb el mateix rang de temperatures i els núvols atrapats sobre la platja guanyaran una mica de força.

La mar s’anirà animant de forma progressiva i podrem tenir onades de fins a metre i mig en alguns moments a la platja. La temperatura de l’aigua està al voltant dels 23 graus.

El vent podrà guanyar intensitat marcant cops màxims de fins a 45 km/h, i bufarà més fort de llevant, procedent del mar.

Per la setmana vinent esperem temps tranquil, amb domini del Sol i només alguns intervals de núvols prims, sense pluges. Les temperatures aniran pujant de mica en mica arribant fins als 32 graus les màximes, les mínimes seran xafogoses i estaran al voltant dels 18 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*