Després d’unes jornades que ens han deixat precipitacions intenses i molt concentrades, aquest cap de setmana serà tranquil, amb el pas de diversos fronts de núvols prims que enteranyinaran el cel, especialment el diumenge, quan aquests núvols seran més densos.

La pluja no tornarà a casa nostra, però sí que podrem veure algunes tempestes llunyanes el diumenge a la tarda, atrapades sobre l’horitzó oest.

Dissabte tindrem un dia bastant assolellat en general, només deslluït pel pas de núvols prims que aniran arribant de forma successiva des del sud oest. Les temperatures seran una mica més altes que dies enrere i estaran al voltant dels 32 de màxima i dels 18 de mínima.

Diumenge no farà tant de Sol, els núvols seran més densos i les temperatures màximes serien un grau o dos més baixes. Poden créixer tempestes de tarda més cap a l’interior, si la pluja ens acaba arribant refrescaria l’ambient en un parell de graus.

La mar estarà prou tranquil·la, amb onades però que poden agafar força en alguns moments i arribar als 130 cm. La temperatura de l’aigua serà de 23 graus.

El vent tindrà component nord-est a la costa, impulsant les onades, i de component sud oest a l’interior. Serà de moderada intensitat, arribant als 25 km/h.

La setmana vinent continuarem amb aquest temps variable, amb precipitacions dimecres a la tarda i nit cap a dijous i amb temperatures màximes que seran una mica més baixes, estaran entre els 26 i els 32 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*