Aquest estiu ja va fent números per ser un dels més calorosos des de que tenim dades i és que pràcticament des del primer moment hem viscut sota onades de calor. Tot i que a casa nostra el mar ens ha temperat una mica les màximes, aquesta passada setmana hem patit calor. Les màximes han estat entre els 28 i els 34 graus i les mínimes han estat molt xafogoses, marcant valors entre els 16 i els 21 graus, i no hem tingut precipitacions.

Però tot això canviarà de cop, el divendres ja ens començaran a arribar les núvols procedents d’un front actiu que vindrà des de l’atlàntic ben carregat amb núvols potents que deixaran tot el cap de setmana mig ennuvolat i amb gran inestabilitat, doncs podem tenir tempestes intenses i ruixats pràcticament arreu sobre tot el dissabte a partir del migdia i fins diumenge també al migdia.

Dissabte doncs serà un dia insegur, amb la pluja que pot arribar cap a les 12 del migdia i ja quedar-se tot el dia amb nosaltres. No farà tanta calor com dies enrere, tindrem màximes de 27 graus, i mínimes de 16.

I el diumenge tindrem la mateixa meteo, però les les pluges es retirarien a mitja tarda i les temperatures baixaran encara més, fins a màximes de només 24 graus.

La mar s’anirà alterant a mesura que ens vagi arribant el front de l’oest i les onades arribaran a 130 cm. La temperatura de l’aigua serà de 25 graus, molt alta.

El vent bufarà de migjorn i llevant i podrà marcar cops de fins a 15 km/h que ajudaran a incrementar la sensació de davallada de les temperatures màximes

Però la setmana vinent torna la calma, no s’ha acabat l’estiu! Les màximes aniran guanyant graus dia a dia fins tornar a arribar als 30 a finals de setmana. També les pluges s’hauran retirat i només quedaran alguns núvols decoratius recuperant-se el domini del Sol.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*