Ja hem entrat al mes de juliol i per sort aquests dies la calor ha estat una mica més moderada, la primera onada de calor va passar deixant rècords de temperatura a nivell planetari. Ara les màximes s’han anat suavitzant i han baixat des dels 37 graus fins als 31, però s’han mantingut sempre per sobre dels 30 graus. Les mínimes han estat entre els 16 i els 21 graus i no hem tingut precipitacions, el Sol ha dominat l’ambient.

I aquest cap de setmana el Sol continuarà dominant el cel, però sobre la costa tindrem intervals de núvols més densos, baixos, que faran una mica la guitza a la platja.

Les pluges ens quedaran atrapades al Pirineu occidental i seran tempestes de tarda, que en alguns moments seran importants.

Dissabte tindrem temps típic de l’estiu, amb màximes més habituals per l’època de 33-34 graus i mínimes de 18, tindrem domini del Sol.

I el diumenge les màximes baixarien una mica, fins als 32 graus, les mínimes seran més xafogoses i tindrem més núvols sobre la línia de la costa, les precipitacions les veurem de lluny, al Pirineu.

La mar estarà tranquil·la, però de mica en mica s’anirà animant fins arribar a onades de mig metre. La temperatura de l’aigua està al voltant dels 22-23 graus.

El vent es mantindrà bastant estable i serà bàsicament de component sud-oest, amb cops de fins a 30 km/h.

La setmana vinent podem tenir alguna tempesta que refresqui l’ambient, seria el dilluns i el dimarts, la resta de dies, tindrem intervals de núvols i temperatures ja normalitzades, al voltant de 30 graus de màxima i uns 18 de mínima.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*