Aquests propers dies esperem una meteorologia prou tranquil·la, amb pocs núvols, núvols que seran més importants el divendres i el diumenge quan deslluiran força el Sol, dissabte en canvi farà un dia molt diàfan.

Les precipitacions en principi no haurien de visitar-nos, tot i que tenim una important pertorbació situada a l’oest, marxarà cap al nord i no ens hauria d’afectar directament, així que durant el cap de setmana no tindríem pluges.

Dissabte serà doncs un dia tranquil, amb domini del Sol i temperatures agradables, suaus, amb màximes de fins a 24 graus i mínimes al voltant dels 10-12 graus, baixen una mica respecte els dies anteriors.

El diumenge ja tindrem més presència de núvols, que en principi seran prims i no hauria de ploure però alguns models ens adverteixen de possibles pluges febles a primera hora del matí només, haurem d’estar atents!

La mar estarà força calmada, amb onades que estaran entre els 50 i els 130 cm, mar endins sí que hi haurà onades més importants. La temperatura de l’aigua serà de 18 graus.

El vent serà de nordest a la costa i de llevant més a l’interior, amb velocitats màximes de fins a 35 km/h.

Per a la setmana vinent esperem un canvi de temps, dilluns farà Sol i es mantindran les temperatures del cap de setmana, però a partir de dimarts podem tenir pluges que es poden allargar tota la setmana i les temperatures baixaran, les màximes es quedaran entre els 18-19 graus i les mínimes estaran al voltant dels 9.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*