art i gavarres

Núria Iglesias, F. Sidera, Narcís Sancho i Torrent Pagès han posat aquest diumenge el punt i final a les activitats paral·leles de la segona edició del Festival Art i Gavarres, que va iniciar-se el passat 6 d’abril i s’allargarà fins a 24 de juny.

La primera de les actuacions ha anat a càrrec de Núria Iglesias, més coneguda coma a Piròmana d’Argos, que ha realitzat una performance.

Seguidament ha sigut el torn dels artistes F. Sidera, Narcís Sancho i Torrent Pagès, que han realitzat una acció  vinculada a la instal·lació de Landart Templum de Torrent Pagès i Lluís Serrat a la Font d’en Pericot (Riu Galligants a l’alçada del Monestir de Sant Daniel).

L’acció ha posat en relleu la riquesa sonora de les Gavarres, a partir de gravacions i enregistraments realitzats prèviament en diferents moments i indrets d’aquest entorn, amb la idea de fer presents múltiples realitats sonores que conviuen en aquest mateix espai geogràfic.

Aquesta darrera acció incideix especialment en com ens relacionem amb els sons i sorolls que escoltem arreu i proposa a través de la descontextualitzaciófer evident l’univers sonor que ens ensenya a escoltar.

Durant aquest darrers 3 mesos s’han pogut veure obres de 32 artistes nacionals i internacionals de 8 països diversos entre ells França, Regne Unit, Dinamarca, Grècia, Holanda, Alemanya i Argentina amb 7 intervencions artístiques a Girona i dues a cada municipi de Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera i Romanyà de la Selva. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*