Doncs a pocs dies de l’estiu ens hem trobat amb una bona sorpresa i hem passat un dia de nou a l’hivern!

I és que el passat dimarts vam patir la invasió d’una massa d’aire freda impulsada per vent polar molt important que va fer baixar de forma sobtada les temperatures, vam passar de 28 de màxima a només 16, una baixada de 12 graus, i les mínimes van baixar dels 16 al 10 graus. També vam tenir pluja, uns 21 litres per metre quadrat en dos episodis de precipitació.

Després les temperatures s’han anat recuperant i de mica en mica tornarem al final de la primavera. El cap de setmana serà però una mica deslluït, amb intervals de núvols, sobre tot el divendres i el diumenge, el dissabte farà més Sol

Les pluges poden aparèixer el divendres a primera hora del matí i també al vespre de dissabte, però només a l’interior, no arribarien a la costa aquestes precipitacions.

Dissabte tindrem un dia prou tranquil, amb intervals de núvols prims però també amb moltes estones de Sol i temperatures màximes de 25 graus i mínimes de 13.

El diumenge el dia s’anirà enterbolint progressivament amb l’arribada de núvols prims que deixaran el panorama força gris. Les màximes pujaran una mica més, consolidant la recuperació tèrmica al voltant dels 26 graus, les mínimes baixaran un grau, fins als 12.

La mar estarà tranquil·la, amb onades que no passarien dels 130 cm, però atenció que a partir de dilluns tindrem onatge més embravit, amb onades de 2 metres i mig. La temperatura de l’aigua serà de 17 graus.

El vent dominat serà de nord i nord est i no serà massa potent, seran cops de fins 10 km/h.

Durant la setmana vinent la meteo s’anirà estabilitzant una mica més i les màximes pujaran fins als 27-28 graus, les mínimes estaran entre els 13 i els 15 graus i en principi no hauria de ploure per donar una bona benvinguda a l’estiu, el proper cap de setmana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*