temps de flors girona

De l’11 al 19 de maig es podran visitar 171 projectes florals en 137 espais de la ciutat, entre els quals es podran veure per primer cop indrets com el fossat de l’absis de la Catedral o el pont del Dimoni. El projecte “Pla V. Temps off” proposa descobrir espais naturals de descans al voltant de l’itinerari floral.

Durant nou dies, es podran visitar 171 projectes florals repartits per 137 espais de la ciutat, entre els quals es podran veure per primer cop indrets com el fossat de l’absis de la Catedral o el pont del Dimoni. L’horari per visitar-los seguirà sent de les 10 a les 22 h cada dia, excepte els dos dissabtes i el dimecres, que es podran visitar fins a les 24 h en l’anomenada Open Night.

Una de les novetats més destacades d’aquesta edició serà la incorporació de dos recorreguts pensats perquè puguin ser accessibles i practicables per a persones amb mobilitat reduïda. Els dos itineraris s’han integrat al plànol de Temps de Flors. Un dels circuits està pensat per fer-lo en vehicles motoritzats adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i l’altre vol facilitar l’accés a les persones amb cadira de rodes.

A més de marcar els dos itineraris, el plànol incorpora per primer cop una icona per indicar quines exposicions florals en patis, monuments, jardins o zones urbanes són practicables per a persones amb mobilitat reduïda. També inclou una icona en forma de lluna minvant en aquells espais tancats que formen part de l’Open Night.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*