Aquest cap de setmana l’estiu ja ens donarà un tastet del que tindrem quan en unes tres setmanes comenci l’estació canicular. Amb clar domini del Sol, farà un temps radiant i sense núvols, així que serà un esplèndid cap de setmana d’estiu avançat.

Les pluges es quedaran molt lluny de nosaltres, només poden aparèixer alguns ruixats de tarda a la Catalunya interior el diumenge, cap a l’oest, així que a les nostres contrades tindrem tranquil·litat.

Dissabte serà una jornada esplèndida, amb molt de Sol i temperatures altes, que arribaran fins als 26 graus, les mínimes estaran al voltant dels 11 graus.

I el diumenge tindrem el mateix panorama, sota el domini d’un petit anticicló amb pressions de 1028 hectopascals, i farà més calor, arribarem als 27 graus de màxima.

La mar estarà totalment plana a la costa, amb onades que no superarien els 30 cm durant bona part del cap de setmana, la temperatura de l’aigua estarà entre els 17 i els 18 graus, els més valents ja es banyaran i les platges rebran les primeres aglomeracions.

El vent bufarà de sud i sud oest, sense complicacions, serà un vent feble que no passarà dels 10 km/h.

Durant la setmana vinent també tindrem també bon temps, però hi hauran més intervals de núvols i no farà tanta calor com el cap de setmana, les màximes no passarien dels 26 graus i les mínimes es quedaran cap als 12 graus, no hauria de ploure.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*