Indilletres la bisbal

La fira de llibres de la Bisbal es tornarà a celebrar durant el primer cap de setmana de juny

Debats, conferències, tertúlies, recitals poètics, clubs de lectura, contacontes, concerts i moltes presentacions de llibres. 25 editorials i un total de trenta-cinc activitats configuren la segona edició de la fira del llibre Indilletres que tindrà lloc els propers 1 i 2 de juny a la Bisbal d’Empordà, entre la plaça del Castell i diverses sales del mateix Castell Palau bisbalenc.

Enguany cal destacar noms com Gerbrand Bakker, Enric Casasses, Pau Riba, Vicenç Pagès, Marina Porras, David Guzmán, Roger Mas, Àlvar Valls, Núria Cadenes, Aleix Renyé, Carles Xuriguera, Toni Strubell, Adrià Pujol o Xevi Lloberas.

Indilletres va néixer el 2018 gràcies a un grup de veïns que volia organitzar cada primer cap de setmana de juny una fira d’editorials independents a la Bisbal d’Empordà. Enguany hi participen també les llibreries, la Biblioteca, l’INS la Bisbal CFGM Terrisseria, i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, i compta amb el suport de tot un seguit d’empreses. El proper 1 i 2 de juny celebra la segona edició amb ganes, empenta i algunes novetats que tenen l’objectiu de contribuir positivament en el panorama cultural del país. Indilletres vol promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents i als autors d’aquí i de fora. Amb la voluntat de contribuir a fer una cultura més participativa i més oberta a tothom, Indilletres vol arrelar-se a un país que es va fent amb «una empenta imparable».

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*