Aquest cap de setmana tornarà a ser mogut, tindrem núvols molt densos ja des de divendres a primera hora del matí i que ens acompanyaran tot el cap de setmana fins al matí de diumenge.

Els núvols vindran acompanyats de pluja, que podrà ser intensa en forma de ruixats, podrà ploure amb ganes arreu divendres i també dissabte al matí, dissabte a la tarda les pluges es començarien a retirar i diumenge ja no plouria.

Dissabte tindrem un dia remogut, amb pluges al matí que seran intenses en alguns moments, a la tarda ja només es concentrarien a la costa i més cap al sud. No farà tanta calor com dies enrere, tindrem 21 graus de màxima i 11 de mínima.

Diumenge en canvi tindrem més estones de Sol, les pluges serien molt més irregulars, febles i en retirada i les màximes pujarien fins als 24 graus. La mar estarà en calma, les onades no superarien els 50 cm a la costa i la temperatura de l’aigua estarà entre els 16 i els 17 graus.

El vent tindrà component nord-est bàsicament i arribarà a una velocitat de 16 km/h, serà una brisa suau. La setmana vinent continuarem amb aquesta tendència de temps primaveral, inestable, i amb temperatures que seran més baixes que dies enrere, amb màximes entre els 17 i els 24 graus, i mínimes al voltant dels 7-8 graus, i podem tenir pluja el dimarts.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*