El temps canviarà radicalment aquest cap de setmana, tindrem domini dels núvols, que s’hauran anat fent més densos de mica en mica procedents de l’oest des de dijous, i deixaran el cel molt cobert durant bona part de dissabte i diumenge.

La pluja ens visitarà en forma de ruixats, que poden ser intensos en alguns moments però seran de distribució irregular i pot acabar plovent a qualsevol lloc.

Dissabte serà doncs un dia inestable, amb possibilitats de pluja arreu, i l’ambient serà radicalment més fred que dies enrere. L’anticicló que havíem tingut a sobre ben posicionat s’haurà retirat i haurem passat de 1024 hectopascals a 1014. Aquesta inestabilització del temps portarà una davallada de les temperatures de fins a 10 graus, tindrem 14 de màxima.

Diumenge tindrem si fa no fa el mateix panorama de gairebé tornada a l’hivern i les mínimes baixarien fins als 6 graus. Les precipitacions seran en forma de neu al Pirineu occidental.

Mentre terra endins tenim sarau, la mar estarà prou tranquil·la, amb onades però que poden agafar força en alguns moments i arribar als 130 cm. La temperatura de l’aigua serà de 16 graus.

El vent tindrà component nord-est a la costa, impulsant les onades, i de component sud oest a l’interior. Serà de moderada intensitat, arribant als 20 km/h.

La setmana vinent continuarem amb aquest temps més inestable, amb precipitacions dimarts i dimecres i les temperatures que seran molt suaus, d’entre 16-18 graus i que aniran pujant de mica en mica, per arribar de nou als 20-21 graus el dissabte.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*