sol gavarres

Aquest cap de setmana tindrem un panorama inestable, tindrem el cel ben tapat el divendres, i el dissabte i el diumenge en canvi ja tindrem un temps més tranquil, amb intervals de núvols i també estones de Sol.

Podem tenir precipitacions irregulars el divendres durant la nit i al migdia, però es retirarien ràpidament i el dissabte i el diumenge ja no hauria de ploure.

Així que dissabte serà un dia amb una mica de tot, núvols que poden ser densos a estones, però també tindrem algunes clarianes. Les temperatures es recuperarien una mica de la baixada notable de divendres i passarem dels 14 als 17 graus de màxima. Les mínimes seran més fredes, baixaran fins als 5 graus.

Diumenge serà un dia molt similar, amb temperatures una mica més altes, 18 de màxima i 6 de mínima i novament tindrem intervals de núvols amb Sol espantat.

La mar s’anirà encrespant progressivament, i les onades passaran dels 50 cm als 130 cm a la costa. La temperatura de l’aigua serà d’un 15 graus.

El vent bufarà del sud a l’interior i girarà cap a ponent a la costa, serà d’intensitat moderada, arribant a cops de fins a 20 km/h, incrementant-se bastant la nit de diumenge.

La setmana vinent els núvols dominaran bona part de les jornades deixant-nos el cel bastant ennuvolat. Dilluns farà fresqueta, amb màximes de 16 graus, i a partir de llavors les temperatures aniran remuntant de mica en mica fins assolir els 22 graus, tindrem mínimes de 6 graus i no hauria de ploure aquests dies.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*