web turisme girones

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès ha renovat completament la seva pàgina web www.turismegirones.catamb la finalitat d’aconseguir una imatge actual, moderna i atractiva per l’usuari i, també, crear un espai amb continguts útils i d’interès capaços d’incidir en la decisió del turista.

La web conté bàsicament informació turística de la comarca amb una fitxa especialitzada per a cadascun dels 27 municipis, entre ells Girona, Quart, Llambilles, Celrà, Cassà de la Selva, Llagostera i Sant Martí Vell. En aquesta, es pot consultar els principals monuments i espais naturals de la comarca, activitats, museus, visites guiades, allotjaments, gastronomia, agenda d’activitats i notícies d’actualitat de cada municipi. La gestió i l’actualització de continguts anirà a càrrec de l’Àrea de Turisme.

Actualment la pàgina s’ha publicat en català i castellà tot i que està previst que estigui disponible pròximament en anglès i francès. L’objectiu de la web en quatre idiomes és facilitar l’accés a la informació als visitants estrangers interessats a visitar la comarca.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*