Doncs aquests dies estem de ressaca del temporal de mar que vam tenir per Setmana Santa, temporal que vam advertir i que ha causat força desperfectes a la façana marítima.

El temporal va venir acompanyat de diversos fronts successius de precipitació, que no van ser gaire intensos, deixant uns 8 litres per metre quadrat. Vam tenir vent força intens, això sí, i les temperatures màximes han oscil·lat molt, baixant fins als 16 graus i pujant fins als 20, les mínimes han estat més estables, entre els 11 i els 13 graus.

I aquest cap de setmana tindrem novament intervals de núvols, que en algun moment poden ser més densos, però també tindrem moltes estones de Sol, tindrem molta variabilitat.

Els núvols però no seran prou importants com per deixar-nos precipitació, que es quedarà confinada a la part més occidental del Pirineu i la resta del territori en quedaria al marge.

Dissabte tindrem una jornada molt variable, amb intervals de núvols que empiparan una mica, però també amb moltes clarianes que permetran gaudir a l’aire lliure d’un bon dia de primavera. Les temperatures seran més baixes que dies enrere.

Diumenge tindrem un panorama semblant, però amb més núvols, així que no tindrem tanta bonança. Tindrem màximes de 18 graus i mínimes de 8 graus. Encara que tindrem més núvols no acabaria de ploure.

La mar no estarà tan alterada com la setmana passada, les onades no passarien dels 50 centímetres a la costa. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 14 graus.

El vent serà bàsicament de migjorn amb cops de de vent d’entre 10-15 km/h.

I durant la setmana vinent els temps continuarà amb la tendència a l’estabilització després del temporal, amb la pressió atmosfèrica en alça i temperatures també pujant, fins als 21 graus les màximes. Les mínimes seran fredes, estaran al voltant del 6 graus i no plouria.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*