Aquests dies festius de Setmana Santa tindrem el cel bastant tapat, amb intervals de núvols que, procedents del sud, s’instal·laran sobre nosaltres i que ens deixaran el cel completament cobert durant tot el cap de setmana i amenaçant amb precipitacions.

Però les pluges no acabarien d’arribar-nos, es queden atrapades més cap al sud. Primer, intentaran pujar de mica de mica des del sud oest, però finalment es retirarien abans d’arribar a les Gavarres, impulsades pel vent del nord est.

Dissabte tindrem un dia ennuvolat, ben gris, amb màximes que s’enfilaran fins als 19 graus, i amb mínimes molt suaus, al voltant dels 9 graus. Els núvols densos no acabarien de descarregar pluges.

Diumenge serà una jornada molt similar, però és possible que arribin algunes precipitacions febles si la pluja del sud puja una mica més, les màximes baixaran de forma notable fins als 15 graus, i les mínimes es mantindran cap als 9.

La mar estarà alterada, amb temporal, que ens portarà onades a la costa de fins a 3 metres. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 14 graus.

El vent bufarà predominantment de gregal i llevant, removent el mar i alhora retirant les precipitacions que més al sud sí que descarregaran amb força.

Durant la setmana vinent es mantindran aquestes temperatures suaus, però a partir de dijous començarien a pujar les màximes. Durant tota la setmana tindrem el cel cobert amb possibilitat de ruixats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*