Fotos: Joan Castro

Prop de 200 persones han assistit aquest dilluns a la celebració dels 30 anys de l’empresa familiar Forpas Gastronomia. Des de les 11 del matí, les portes de Forpas han restat obertes a tots els convidats, i tots els presents han pogut veure les darreres reformes de les instal·lacions.

El periodista Josep Cuní ha conduït l’acte principal de la jornada, que ha comptat amb la participació de Martí Sabrià, gerent del Grup Costa Brava Centre, Ernest Plana, president de la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG), Josep Sánchez Llibre, president de Foment del Treball i Ramon Foradada, fundador de Forpas Gastronomia.

En un emotiu discurs, Foradada ha fet un repàs de la història de l’empresa i ha volgut agrair la presència de tots els que han assistit a la celebració. Un cop finalitzats els parlaments, els convidats han pogut gaudir d’unes degustacions gastronòmiques que han anat a càrrec del col·lectiu ‘La Cuina de l’Empordanet’.

Forpas Gastronomia, una història d’èxit 

L’any 1989, la família Foradada va decidir donar continuïtat a un petit negoci de fruites i verdures situat al carrer Pi i Margall de Palafrugell. Dos anys després de la seva creació, i veient que el negoci funcionava, Fruites Forpas S.A va traslladar-se al polígon industrial del carrer Trefí (núm.11), la mateixa ubicació on actualment hi trobem les seves instal·lacions.

Des de Fruites Forpas S.A es va seguir oferint els millors serveis als clients, i es va ampliar el mercat cap a la restauració i l’hostaleria. De fet, es va passar de vendre 100 productes a 3.000 de varietats diferents.

La capacitat d’adaptació als canvis i a les necessitats dels clients han sigut una de les premisses que han fet possible que aquell petit negoci de finals dels 80, avui sigui un referent entre els professionals del sector. L’aposta pels productes de qualitat i els esforços de la família Foradada també formen part de l’èxit de Forpas Gastronomia.

Amb la voluntat de seguir oferint els millors serveis als professionals del sector, recentment s’han ampliat les instal·lacions de Forpas Gastronomia i s’ha inaugurat un espai gastronòmic. Unes millores que, de retruc, també han beneficiat als clients no professionals. I és que des de fa un temps, Forpas Gastronomia explica al públic general on poden comprar els productes que es serveixen a la botiga. Una bona manera de contribuir a ajudar als clients mitjançant un tracte proper i personalitzat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*