Port palamós

El proper 8 d’abril, s’iniciarà la temporada de creuers a Palamós, amb l’escala del Marella Explorer 2, i finalitzarà el dilluns, 28 d’octubre, amb l’arriabda del Marella Dream.

El port de Palamós preveu rebre enguany un total de 54.000 passatgers de creuer amb un total de 46 escales, les mateixes que l’any anterior.

Aquestes dades refermen i impulsen el lideratge del port palamosí en matèria de creuers a la Costa Brava i li donen projecció internacional en aquest mercat.

La major afluència de creuers se situa al mes de maig amb 10 escales, seguit pels mesos de juny, agost, setembre i octubre, amb 7 escales cadascun, i l’abril i el juliol amb 4 escales per mes.

La tendència de l’activitat continua sent la desestacionalització perquè els creuers aportaran turisme a la Costa Brava en temporada baixa.

Tres línies de creuers copen el 82% de les escales de la temporada: la britànica Marella Cruises amb 26 escales (56%), i les nord-americanes Seabourn Cruise Lines amb 8 escales (17%) i Seadream Yacht Club amb 4 escales (9%).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*