Antic & Design Empordà

Aquest cap de setmana ha tancat la 12a edició de la biennal Antic & Design Empordà de la Bissbal, un certamen que s’ha consolidat com la fira de referència al sud d’Europa per a antiquaris i dissenyadors d’interiors. Fins a 3.000 persones han visitat la fira durant els cinc dies d’obertura de la mostra, que ha aplegat un públic entusiasta amb la combinació de brocanters, decoradors, interioristes, artesans, dissenyadors i restauradors. Precisament aquesta conjunció de corrents artístics de diferents èpoques fa única aquesta fira que atreu visitants d’arreu de Catalunya, així com de procedència internacional.

El 25% dels visitants ha comprat alguna peça, una aspecte molt ben rebut pels expositors, que valoren en gairebé 3 punts més que en l’última edició la seva satisfacció en l’apartat de vendes. Els expositors han ocupat els 700 m2 del pavelló firal de la Bisbal d’Empordà, havent de penjar els cartell de complet uns dies abans de l’inici de la mostra. Al moment de tancar la fira 4 de cada 5 expositors ha afirmat que segur que participarà a la propera edició de Antic & Design Empordà.

a fira ha acollit una selecta i variada mostra de mobiliari, pintures, escultures i arts decoratives procedent dels millors antiquaris de l’Empordà i d’altres punts de lageografia catalana i internacional. També han tingut bona acceptació les activitats paral·leles que s’han organitzat, com una visita guiada a la mostra o un taller d’estudi dels mobles, a través de la Fundació Mascort o un divertit joc de pistes de l’Associació Estudi del Moble.

L’Associació de Ceramistes de la Bisbal també hi ha disposat d’un espai, on ha exposat les peces més contemporànies i les que els diferents artesans del municipi han creat exclusivament per aquest esdeveniment

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*