VolCAT Costa Brava Gavarres

Aquest cap de setmana Calonge i Sant Antoni acull la primera edició de la VolCat Costa Brava, una prova de BTT en la qual participaran més de 700 ciclistes. La prova de BTT transcorre pels increïbles paratges de la Costa Brava i les Gavarres amb un format de 2 etapes que posaran a prova a tots els bikers amb més de 120km de recorregut i 3.900 metres de desnivell positiu. La sortida tindrà lloc  dissabte 16 de març des del pavelló d’esports de Calonge a les 9.30 h. i comptarà amb la participació de bikers de nivell internacional com Hans Becking, Tiago Ferreira, Sílvia Roura i José Dias, entre d’altres

Durant els dos dies, els bikers recorreran els pobles gavarrencs de Calonge i Sant Antoni, Cruïlles i Sant Sadurní de l’Heura, Forallac, Palamós, Mont-ras i la Bisbal d’Empordà. En total hi participaran més de 700 corredors.

La VolCat Costa Brava està organitzada per OciSport i el Club Ciclista Baix Ter, i compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i de les empreses Bicis Esteve, Sunn, Inverse, NutriSport i Sport No Limit Travel, així com amb el suport de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava.

Una prova per a tots els nivells

La VolCAT Costa Brava és una prova per a tothom on es pot competir a nivell PRO i OPEN. Dins de la categoria OPEN, es pot escollir entre participar a mode individual o en parelles, ja siguin formades per participants del mateix gènere o mixtes, podent pujar al podi de la classificació general de l’última etapa. L’objectiu se’l marca un mateix. Des dels corredors elit que busquen un lloc a la general, fins aquells que volen passar uns dies gaudint de l’esport que els apassiona, el Mountain Bike, per acabar sent finishers de la cursa. La VolCAT Costa Brava permetrà descobrir nous racons del territori al voltant de Calonge i les Gavarres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*