cullera bacalla a Platja d’Aro

Menús de 22 a 35 euros amb un plat principal de bacallà per gaudir-ne amb cullera

Arriba la segona edició de la campanya gastronòmica d’hivern a Platja d’Aro La Cullera i el Bacallà, que tindrà lloc del 8 de març al 7 d’abril de 2019, a divuit restaurants. 

Els establiments participants i les propostes que presenten són: Adagio by Markus (bacallà a la brasa amb puré de pèsols, saltejats de nyoquis i tomàquets secs · 33 euros), Arròs i Peix (arròs caldós de bacallà · 35 euros), Bon Dia (bacallà a la ajada · 22 euros), Can Pijaume (bacallà confitat en calçot cruixent i escuma de romesco · 28’90 euros), Dgust (bacallà amb cremós de safrà, espàrrecs verds i oli d’all negre · 24’50 euros), El Dorado Tapa (morro de bacallà confitat amb cremós de patata · 22 euros), El Racó de l’Epi (bacallà amb salsa americana · 26 euros) o La Proa (bacallà amb mel amb panses i pinyons · 22 euros).

També a La Riera (bacallà a la mel amb escuma i cruixent de parmesà · 25 euros), La Terrassa de S’Agaró (bacallà a la mussolina d’alls i olives negres · 28 euros), La Tisana (bacallà a la mussolina o la planxa · 28’50 euros), Llevant (bacallà fumat amb nyoquis de pesto, carxofes i llàgrimes de mel · 27 euros), M&B (bacallà amb salsa verda i cloïsses · 26 euros), Mesón Asador (bacallà a la catalana · 26 euros), Paparazzi (suprema de bacallà amb ceps confitats i mantega de menta · 22 euros), Tacos y Tequila S’Agaró (bacallà a la veracruzana · 25 euros), TheGrill BB (gratinat de bacallà amb mussolina sobre wok de verduretes · 26 euros) i Toppie (bacallà a la mel amb panses · 22 euros).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*