musica cap roig

Aquest divendres s’ha presentat a Girona el cartell del Festival de Cap Roig 2019, amb un total de 25 concerts on destaquen les actuacions de Sting, Maluma, Liam Gallagher i Silvia Pérez Cruz.

En aquesta edició de l’any 2019, que se celebrarà entre el 12 de juliol i el 21 d’agost, Calella de Palafrugell serà punt de parada d’estrelles musicals com Diana Krall, David Bisbal, Luis Fonsi, Katie Melua, Jorge Drexler, Jamie Cullum, Nile Rodgers & Chic, Ben Harper, Álvaro Soler o Vanesa Martín, entre d’altres. La programació Cap Roig Mini presentarà per a tots els públics l’espectacle del Mag Lari i La Família del Super 3.

El concert que obrirà el Festival serà el de l’ídol juvenil de masses Maluma i el de clausura anirà a càrrec de Ainhoa Arteta, la veu més destacada de la lírica espanyola actual. Precisament aquest serà el concert solidari d’enguany, la recaptació del qual es destinarà a l’associació AcompanyArt de Palafrugell.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*