Continuem una setmana més explicant temps gairebé més de primavera que d’hivern, així que quan arribi finalment la veritable primavera no sabem que ens trobarem, potser un estiu també avançant, però donem temps al temps…

De moment aquest cap de setmana tindrem el cel una mica indecís, però el dissabte tindrem bàsicament domini del Sol, amb potser alguns núvols prims que anirien guanyant força ja el diumenge, quan el cel estaria ja més tapat.

Les precipitacions novament es queden molt lluny de nosaltres i van desfilant molt més al nord i s’apropen només al Pirineu més occidental, així que a les nostres contrades no tindrem pluges, que convenen força.

Dissabte doncs el cel estarà bàsicament serè, amb moltes estones de Sol i amb la presència més cap al tard de núvols prims. Les temperatures màximes pujaran respecte a les que vam tenir dies enrere, arribant amb comoditat als 20 graus arreu i arribant als 24-25 en alguns indrets, les mínimes estaran al voltant dels 3 graus.

I el diumenge els núvols es farien més densos i deixarien el cel força més tapat que dissabte, però també amb estones de Solet preprimaveral, tindrem màximes també de 20-23 graus i mínimes de 5.

La mar estarà una mica remoguda, tindrem onades d’entre mig metre i 130 centímetres a la costa però que ja seran de fins a 5 metres mar endins. La temperatura de l’aigua serà de 14 graus. El vent tindrà component sud i sud oest i bufarà amb intensitat moderada, arribant als 15 km/h i serà de major intensitat sobre el mar, aixecant les onades que comentàvem.

La setmana vinent arribarà la primavera astronòmica, el dimecres, i paradoxalment tindrem una baixada de les temperatures, tindrem màximes que baixaran dels 20 als 14 graus i mínimes que baixaran dels 5 positius als 2 negatius, i en principi no esperem pluges, només alguns núvols inofensius.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*