El cap de setmana serà anticiclònic, amb domini total de les pressions altes, que aquests dies han passat dels 1020 als 1035 hectopascals, amb cels molt serens tant el divendres com el dissabte, quan només tindrem alguns núvols arrapats a la línia de la costa. El diumenge aquests núvols de la costa s’endinsarien ja més a l’interior.

La pluja de moment no ens ha de preocupar, ens anirà arribant de mica en mica procedent de l’Atlàntic, però quan arribi aquí ja pot fer-ho ben desgastada i sense cap entitat.

Dissabte tindrem un dia assolellat a l’interior, però amb núvols densos sobre el mar i ben enganxats a la costa. Les màximes seran d’uns 15 graus i les mínimes estaran fregant els 0 graus. 

I el diumenge en canvi començarà a notar-se un cert canvi de temps, doncs els núvols sobre el mar ja s’animaran a entrar terra endins i ens deixarien el cel ja força més tapat que dissabte, les màximes es mantindran cap als 15 graus i les mínimes pujaran un parell de graus.

La mar estarà en relativa calma, amb onades que no superarien els 130 cm en el moments de màxima intensitat, la temperatura de l’aigua serà de 13 graus. El vent serà de llevant i serà suau, aquest vent de llevant serà el responsable de l’entrada dels núvols que teníem sobre el mar.

Per a la setmana vinent sembla que començarà a canviar una mica el temps i tindrem ja molts més núvols que deixaran el cel força cobert, les màximes no passarien dels 16 graus i les mínimes no serien tan fredes, estarien entre els 0 i els 3 graus positius.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*