El cap de setmana serà molt tranquil, amb el cel bàsicament serè, però amb el permís d’algunes boires matineres en zones interiors i potser alguns bancs de núvols que decorarien el cel a la costa, però que no serien massa importants.

Sense núvols, seria un miracle que plogués, així que de moment les precipitacions que actualment es situen sobre l’Atlàntic no acabaran d’arribar-nos doncs els anticiclons que tenim a Europa, amb 1030 hectopascals sobre la península ibèrica, i 1045 al centre d’Europa, no les deixaran acostar-se.

Dissabte doncs tindrem un dia força clar, amb alguns núvols només decoratius i algunes boires en zones obagues només a primera hora del matí. Les temperatures seran suaus, de fins a 18-19 graus, no tan altes com les de divendres, que hauran estat de primavera, arribant i fins i tot superant en alguns indrets els 20 graus.

I el diumenge el temps continuarà igual, amb alguns núvols decoratius que potser tindrien una mica més d’entitat, això sí. Les màximes no serien tan altes i les mínimes baixarien també, estarien durant el cap de setmana entre els 3-4 graus, tindrem una primavera avançada i de fet algunes plantes i arbres ja comencen a florir.

La mar s’anirà animant a mesura que avanci el cap de setmana, passarem d’onades de 30 cm a onades de fins a 2 metres i mig, i la temperatura de l’aigua comença a pujar, estarà a 14 graus.

El vent de divendres serà de ponent i ens arribarà reescalfat de creuar la península ibèrica i per això el divendres les màximes superarien per poc els 20 graus, però dissabte i diumenge el vent ja serà de llevant i migjorn, mantenint més a ratlla les temperatures.

Durant la setmana vinent ens mantindrà encara l’anticicló i el temps estable, tindrem Sol i alguns núvols prims i sense pluges a la vista i les temperatures tornaran a flirtejar amb els 20 graus de màxima els darrers dies de la setmana, les mínimes pujaran de -1 a 3 positius.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*