La darrera setmana de la tardor ha estat molt tranquil·la i amb bonança, amb temperatures una mica més altes del que es podria esperar per un mes de desembre.

I és que les màximes aquests dies han oscil·lat entre els 12 i els 17 graus, i les mínimes s’han quedat entre els 2 i els 7 graus. Ha estat una setmana dominada pels intervals de núvols, que ens han deixat algunes precipitacions febles que no han passat dels 5 litres per metre quadrat.

I aquest cap de setmana, el primer de l’hivern, hivern que arriba el divendres a primera hora de la nit, continuarem si fa no fa igual, amb estones de Sol però també amb la presència d’intervals de núvols prims. Núvols però que no deixarien precipitacions, la pluja es quedarà ben lluny de nosaltres,  al nord del Pirineu.

Així que dissabte serà un dia força assolellat a estones, però també tindrem estones de núvols prims que enteranyinaran el cel, i algunes boires matinals. Les temperatures seran agradables al migdia, 18 de màxima, i fredes al matí, entre 0 i 2 graus de mínima.

I el diumenge serà un dia calcat, però les temperatures es quedaran més contingudes les màximes, que es quedaran al voltant dels 16 graus i tindrem una mica més de núvols, que faran baixar les màximes i pujar les mínimes.

La mar estarà tranquil·la, però en alguns moments poden arribar a la costa onades de metre i mig, reflex de les onades de 4 metres que hi haurà mar endins, la temperatura de l’aigua serà de 16 graus. El vent serà suau, de només un 10 km/h, i tindrà component sud i també de llevant.

I durant la setmana vinent continuarem amb anticicló i es mantindran aquestes temperatures altes, ben bé fins dilluns, amb màximes de 18 graus, per Nadal i Sant Esteve no farà tanta calor i les temperatures baixaran una mica, fins als 14 de màxima i 3 de mínima i tindrem més núvols.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*