Arribarem a la darrera setmana de 2018 amb molta tranquil·litat meteorològica, una bonança que en alguns moments ens ha recordat més a la primavera que a l’hivern, doncs encara estem sota els efectes d’un anticicló potent amb altes pressions que ha estabilitat el temps, amb algunes boires, i ens ha deixat màximes de fins a 19 graus el passat cap de setmana. 

I aquest cap de setmana continuarem igual, amb temps estable i cels bàsicament serens, podrem tenir alguns núvols més el divendres i el dissabte, però diumenge faria més Sol.

Les precipitacions de moment es queden molt lluny de nosaltres a les Illes Britàniques i centre d’Europa, i no ens han de preocupar durant uns dies.

Dissabte tindrem un dia dominat pel Sol, però podem tenir boires a primera hora i alguns núvols prims. Les màximes arribaran als 13 graus i les mínimes seran de 2 graus. I el diumenge tindrem una jornada amb més Sol, també amb boirines en llocs obacs i màximes més altes, de 15 graus i mínimes d’1 grau, serà un darrer cap de setmana de 2018 molt tranquil.

La mar estarà una mica remoguda en alguns moments, amb onades que poden arribar als 130 cm, i la temperatura de l’aigua és de 15 graus. El vent serà suau, de només uns 8 km/h, però en algun moment tindrà més potència, i bufarà de tramuntana a la costa i de nord-est a l’interior.

Durant la setmana vinent continuarem amb aquesta dinàmica anticiclònica, amb temperatures suaus, amb 15 de màxima al migdia i només 1 grau de mínima, les gelades es resisteixen, i tindrem alguns intervals de núvols que no ens deixarien precipitacions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*