L’anticicló que feia dies que teníem a sobre per fi s’ha retirat una mica i la pressió atmosfèrica ha davallat bruscament i ens ha obert la porta a un temps més insegur i que ens ha deixat algunes precipitacions, lleus això sí, que amb prou feines arriben als 10 l/m2. 

Durant el cap de setmana continuarem amb aquest tendència, amb núvols densos que ens deixaran el cel molt tapat, sobre tot el divendres i el dissabte, diumenge tindrem alguna clariana més.

Però diumenge també tindrem algunes pluges, sobretot a la tarda. Divendres plourà de matinada i dissabte no hauríem de tenir precipitacions, el cel estarà ben núvol, això sí.

Dissabte serà una jornada gris, amb cel de plom, amb prou feines veurem el Sol i farà fresca, amb màximes de 12 graus i mínimes de 4. Tot i estar ben núvol, no creiem que acabi de ploure. I diumenge serà un dia molt similar, tindrem temperatures un pel més altes, 13 de màxima, i algunes estones de Sol, però també ens arribarien les pluges, procedents de l’oest, sobretot diumenge a la tarda.

La mar estarà alterada, tindrem temporal marítim i les onades poden arribar amb força a la platja amb onades de 3-4 metres. La temperatura de l’aigua és de 16 graus. El vent serà canviant, el dissabte ens arribarà bufant de sud i el diumenge en canvi ja giraria cap a tramuntana, no serà un vent massa intens, entre els 7 i els 15 km/h.

I durant la setmana vinent mantindrem aquesta mateixa meteorologia del cap de setmana, tindrem domini dels núvols, pluges el dilluns i possibles tempestes el dijous, i les temperatures estaran entre els 15 de màxima i els 5 de mínima. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*