sol gavarres

 

Cap de setmana amb intervals de núvols i temperatures que comencen a baixar

L’anticicló que hem tingut aquesta setmana ens ha deixat un bon domini de la calma, sense precipitacions, només pocs litres testimonials i moltes boires, això sí. Les temperatures han oscil·lat entre els 19 graus de màxima i els 3 de mínima, 16 graus d’amplitud tèrmica. Han sorprès sobretot les màximes, altes per a l’època en què ens trobem.

I aquest cap de setmana també es presenta amb calma meteorològica, tindrem núvols això sí, sobretot el divendres, dissabte ja tindrem més estones de Sol i diumenge serà molt més lluminós.

La pluja es quedarà molt lluny de nosaltres, atrapada sobretot al Pirineu més occidental i al centre d’Europa, així que tindrem un cap de setmana tranquil per gaudir a l’aire lliure.

 

Dissabte serà un dia amb intervals de núvols, prims, i també amb algunes boires en les zones més fondes. Les màximes arribaran als 14 graus i les mínimes estaran al voltant dels 4. I diumenge en canvi ja tindrem més Sol i bonança, tindrem 15 graus de màxima i 5 de mínima.

La mar estarà tranquil·la a primera línia de mar, amb onades de només mig metre, i l’aigua està calenta, batent records de temperatura, està a 17 graus!

El vent serà molt suau, d’aproximadament 7 km/h i ens arribarà a la costa de tramuntana i a l’interior de llevant, però més al nord, a l’Empordà la tramuntana bufarà amb cops de fins 70 km/h.

I durant la setmana vinent tindrem un petit canvi de temps, l’anticicló es retira i tindrem un panorama més gris, amb el cel cobert de núvols bona part de la setmana, sense pluges però, i les temperatures seran més baixes, 13 de màxima i 4 de mínima.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*