Aquesta setmana ha estat tot un festival meteorològic, hem tingut algunes estones de Sol i, sobretot, molta pluja que ha deixat més de 100 litres per metre quadrat en alguns observatoris, precipitacions que han caigut amb molta intensitat.  

I per aquest cap de setmana aquesta inestabilitat continuarà, el divendres i el dissabte encara podrem tenir breus ullades de Sol, però a partir de mig matí de dissabte, el temps tornarà a revoltar-se com dies enrere, i núvols densos passaran a dominar el panorama. Núvols que ens podran deixar precipitacions, irregulars, d’entre 5 i 20 litres, tenim un 60% de possibilitats de pluja.

Dissabte doncs serà un dia força gris al matí, i quan vagi avançant el dia el cel s’anirà tapant, i ja podem tenir algunes pluges a partir de migdia.

I el diumenge el cel estaria ja molt més tapat, i pot ploure de manera continuada durant tot el dia. Les temperatures seran més baixes que dies enrere i aniran baixant les màximes des dels 16 de divendres als 13 de diumenge, farà força fred. Les mínimes es mantindran entre els 9 i els 11 graus. 

La mar estarà realment alterada mar endins amb onades de més de 6 metres que poden arribar en alguns moments amb força a la costa, amb onades de 4 metres, la temperatura de l’aigua del mar serà de 16 graus. El vent serà intens a la costa, amb component principal de llevant, que impulsarà aquest temporal a la costa. 

Durant la setmana vinent continuarem amb certa inestabilitat, amb pluges el dilluns i molts núvols durant la resta de la setmana. El cel tapat coincidirà amb la baixada de les temperatures, que estaran al voltant dels 9-12 de màxima i 4 de mínima, tindrem un primer tastet de l’hivern. Fins i tot alguns models preveuen neu a cotes baixes, caldrà estar atents a la meteorologia! 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*