Continuem endinsant-nos en la tardor i aquests dies hem tingut la variabilitat típica de l’estació. Hem tingut estones de Sol i també dies més grisos amb diversos episodis de precipitació, que han deixat un total de 18 litres per metre quadrat. I aquest cap de setmana continuarem amb aquesta variabilitat del cel, i així tindrem el cel força tapat el divendres i el dissabte, amb núvols densos que aniran amenaçant pluja.

Pluja que tindrem el divendres de matinada i durant el matí, però que a partir de migdia es retirarien i ja no tornarien durant tot el cap de setmana.

Dissabte doncs tindrem un dia força tapat a l’alba, però de mica en mica s’aniran obrint clarianes i finalment el Sol s’acabarà imposant. Les màximes pujaran una mica, fins als 18 graus, i les mínimes baixaran fins als 9 graus.

I el diumenge el temps millorarà bastant, tindrem moltes més estones de Sol i les temperatures tocaran sostre amb 20-22 graus de màxima i 11 de mínima.

La mar la tindrem força tranquil·la, amb onades que no superaran els 130 cm en el pitjor dels casos. La temperatura  de l’aigua estarà al voltant dels 18 graus. El vent serà moderat, de només uns 15 km/h i bufarà bàsicament de sud oest.

Durant la setmana vinent les temperatures aniran baixant de mica en mica, amb màximes de només 16 graus i temps inestable, amb domini dels núvols i tempestes que poden ser intenses dimarts, dimecres i dijous.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*