nuvols gavarres

Aquest cap de setmana serà força tranquil, com la setmana passada, una setmana ben tranquil·la i per fi sense precipitacions importants. Tindrem núvols densos el divendres i el dissabte, i el diumenge tindrem el cel una mica més destapat i lluirà més el Sol.

Les pluges ens poden visitar, però pensem que només podria ploure el divendres, de forma lleu, les pluges arribaran de l’oest i del sud, però sense arribar arreu de les comarques gironines.

Dissabte serà un dia amb força núvols però també amb algunes estones de Sol, tindrem més núvols durant la nit, però no hauria de ploure. Les temperatures estaran entre els 2 i els 15 graus.

I diumenge la meteo milloraria una mica, tindrem més estones de Sol i les temperatures pujaran una mica, tant les màximes com les mínimes.

La mar estarà remoguda però mar endins, a primera línia de mar les onades no superarien els 130 cm. La temperatura de l’aigua serà de 16 graus. El vent serà suau, estarà al voltant dels 15 km/h i ens arribarà a la costa de tramuntana i a l’interior de llevant.

I durant la setmana vinent la bonança del cap de setmana es mantindrà i augmentarà, doncs farà més calor i les temperatures pujaran fins als 20 graus en alguns moments, i les mínimes també seran superiors al 5 graus, i no tindrem pluges.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*