Fira Gastronòmica de l'Empordà

El Palau Firal de Sant Antoni acollirà aquest cap de setmana la primera edició de la Fira Gastronòmica de l’Empordà. Amb l’objectiu de donar a conèixer els productes agroalimentaris de proximitat i de qualitat del territori, els dissabte 6 i diumenge 7 d’octubre un total de 30 empreses oferiran una mostra dels seus productes a la Fira Gastronòmica de l’Empordà, entre els quals s’hi podrà trobar productors d’oli, d’arròs, restaurants i cellers i bodegues, entre d’altres.

La Fira Gastronòmica de l’Empordà s’adreça tant a professionals del sector gastronòmic com al públic general on s’han organitzat una vintena d’activitats relacionades amb el món de la gastronomia.

La Fira Gastronòmica de l’Empordà obrirà les portes el dissabte 6 d’octubre a les 10 h. del matí i fins les 21 h, i en el mateix horari el diumenge 7 d’octubre. Aquesta fira està organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i compta amb el suport de la Diputació de Girona, els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà, la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme de la Universitat de Girona i el Tercer Congrés Català de la Cuina 2018-2019.

Veure programa

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*