Es niu palafrugell

De l’11 d’octubre al 4 de novembre, un total de 10 restaurants de Palafrugell ofereixen un dels plats més emblemàtics de la cuina local: “Es Niu”. Enguany, el menú de la campanya consta d’un vermut amb tres tapetes com a entrant, “Es Niu”, postres de cítrics, vins del celler Espelt, aigua i cafè, amb preus que oscil•len entre els 35 i els 40 euros, segons l’establiment.

Els restaurants que participen a la mostra són: Restaurant L’Arc, Restaurant La Xicra i el Restaurant Pa i Raïm, de Palafrugell; el Restaurant el Balcó de Calella i el Restaurant El Càntir de l’Hotel Alga de Calella; el Restaurant Llafranc, el Restaurant Hotel Casamar, el Restaurant La Blanca i el Restaurant Terrassa Terramar de Llafranc; i finalment el Restaurant El Clot dels Mussols, de Tamariu.

Totes aquelles persones que degustin el menú “Es Niu”, rebran una entrada gratuïta per visitar l’exposició temporal de la Fundació Josep Pla.

Per a més informació www.visitpalafrugell.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*