La Cuina de l’Empordanet guia
Foto cedida per: GRUP COSTA BRAVA CENTRE

El col·lectiu gastronòmic empordanès La Cuina de l’Empordanet ha presentat la seva nova guia de restaurants. L’acte ha tingut lloc als Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell. Amb un disseny totalment renovat i un nou format apaïsat, la nova guia conté informació completa de cada restaurant membre, així com informació recomanada sobre elaboradors del territori, comerços gastronòmics, mercats, cultura, entre d’altres.

La publicació de La Cuina de l’Empordanet editada en català i francès, i castellà i anglès,  té una tirada de 12.000 exemplars i serveix per donar a conèixer i promocionar els 19 restaurants que integren el col·lectiu. A més, la nova guia també és una eina útil pels informadors turístics de la zona, ja que la publicació també es distribueix a oficines de turisme i altres punts d’informació. Cal destacar que la guia no només està pensada pels visitants i turistes sinó també per la gent del territori amb l’objectiu que gaudeixin dels establiments que conformen la nostra marca.

La Cuina de l’Empordanet treballa constantment en la promoció de la cuina empordanesa arreu, organitzant i participant en diferents esdeveniments gastronòmics de Catalunya i Europa des dels seus inicis.

La presentació ha comptat amb la presència dels xefs i del president de La Cuina de l’Empordanet, Vicenç Fajardo, també ha servit per avançar alguns detalls de la campanya gastronòmica ‘Tocats pels bolets’, una iniciativa que es portarà a terme de l’1 al 31 d’octubre. Durant aquests dies, 18 restaurants del col·lectiu gastronòmic elaboraran plats on els bolets en seran els grans protagonistes.

La Cuina de l’Empordanet

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*