joanjo bosk

El Teatre L’Ateneu de Celrà inicia el nou curs presentant la nova programació que va de setembre a desembre de 2018. Aquesta temporada inclou 20 propostes variades i de qualitat de teatre, música, dansa. Amb la tradicional gran oferta pel públic familiar, i on destaca la celebració de la tercera edició del ‘Desembrendansa’, del 29 de novembre al 2 de desembre.

El primer espectacle tindrà lloc fora del Teatre L’Ateneu, concretament a diferents espais de l’emblemàtica Fàbrica modernista de Celrà, amb la proposta Píndoles, microteatre fora del teatre,  oferint un circuit itinerant de tres obres de 15 minuts de durada cadascuna. L’acte s’emmarca dins la celebració dels 20 anys de la Biblioteca Municipal de Celrà.

L’espectacle que inaugurarà temporada a l’edifici de l’Ateneu és Carlota, dels celranencs Toc de Teatre, una obra de misteri i detectius, dirigida per David Planas.

Celrà aposta, una vegada més, pel públic familiar. Aquesta temporada les famílies podran gaudir d’espectacles per als més petits de la casa amb Hits. Concert per a nadons, a càrrec de la companyia Pistatoxo Produccions. També, podran trencar tòpics i riure molt amb l’obra Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?,dirigida pel mític membre del Tricicle, Paco Mir.  Una altra de les obres que s’ofereixen, en aquest cas amb la dansa i el vídeo com a llenguatge, és Mira Miró, de la companyia mallorquina Cia. Baal Dansa, basada en l’univers de Joan Miró i dins del Desembrendansa 2018.

Cal destacar la programació de dansa, en el marc de la tercera edició del Desembrendansa, que començarà el 29 de novembre a l’Ànimal a l’Esquena, amb la presentació del treball en residència de creació Werner o el azul de los orígenes, de María García Vera i Juan Pablo Miranda.

Més informació i venda d’entrades a www.ateneu.celra.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*