cuita calç forallac

Si vau gaudir amb la Cuita de Calç al Forn Gran d’en Torró o bé us la vau perdre, ara teniu una nova oportunitat de reviure l’experiència de la mà del realitzador i documentalista Antoni Martí. El proper divendres 14 de setembre, a les 22 h, al Cau dels Pins de Sant Climent de Peralta, s’estrenarà el documental “Picant Pedra”, que documenta exhaustivament el procés de cuita i l’extraordinària experiència de tornar a coure calç com s’havia fet tradicionalment a Fonteta i a Sant Climent de Peralta.

Amb aquest documental quedarà palès, la duresa de l’ofici, la importància del treball en equip i la generositat de totes les persones que han fet possible recuperar un episodi que tanta importància va tenir en la configuració social i econòmica de Forallac.

Cuita calç documental

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*