Aquest diumenge ha tingut lloc la catorzena edició de  l’Aplec de Sant Cebrià dels Alls. Unes 200 persones s’han apropat fins aquest indret al cor de les Gavarres, amb cotxe, a peu o amb bicicleta per gaudir d’un esmorzar popular amenitzat amb música del grup d’acordió́ Diatonic’s i diverses activitats, entre elles un taller de caixes de niu i la plantada d’un xiprer en record de la gent que va viure a Can Darna.

El president del Consorci de les Gavarres, Fermí Santamaria ha adreçat unes paraules d’agraïment a totes les entitats i persones que ajuden a mantenir i potenciar les Gavarres. Així mateix l’historiador Elvis Mallorquí ha explicat l’origen de diversos masos i famílies de les Gavarres.

Elsa actes han finalitzat amb l’alliberament de dos exemplars joves de xoriguer, procedents del centre de recuperació de Fauna de Torreferrussa. L’alliberament ha anat a càrrec dels agents rurals i del Consorci de les Gavarres, que s’ha ocupat de l’organització del l’Aplec.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*