El castell de Calonge acollirà aquest dissabte 11 d’agost la inauguració d’una exposició de les obres del pintor August Puig, que tindrà lloc a les dotze del migdia. Fins a un conjunt de gairebé 40 peces que mostren l’art que volia plasmar Puig es podran visitar al Castell. La mostra que s’ofereix permet visualitzar la seva trajectòria artística, que va des de la seva estada a París a la dècada de 1940 fins a la dècada dels 80 i 90.

August Puig i Bosch va ser un pintor que va rebre les influències del fauvisme, del cubisme i de la pintura de Paul Klee, Kandinski i Joan Miró. També presenta afinitats amb els autors que formaven el grup Dau al Set. Se’l pot considerar un dels artistes més importants dins l’expressionisme abstracte.

L’exposició romandrà oberta fins al 30 de setembre, tret dels dilluns, de 18 a 21h. A partir del mes de setembre, el castell només obrirà els caps de setmana, seguint el mateix horari.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*