estiu actiu

Aquest dilluns s’ha donat el tret de sortida a l’Estiu Actiu a Calonge i Sant Antoni, el programa d’animació turística que aglutina fins a més de 500 activitats per a gaudir en família i que es vertebra en tres eixos: oci, cultura i esport. L’edició d’enguany és la vint-i-tresena i manté la seva essència d’englobar propostes molt diverses, que van des de la realització de diferents modalitats esportives a la platja, tallers adreçats a la mainada, exposicions d’un ampli ventall temàtic, passant per concursos de pintura, activitats comercials d’índole diversa, música i cinema a la fresca, o senderisme per conèixer els espais agrícoles del municipi, entre d’altres.

L’Estiu Actiu segueix orientant la seva oferta a les característiques que converteixen el programa d’impuls i gaudi turístic en una referència de la Costa Brava: un gruix molt important de les activitats són de franc i estan confeccionades per a què hi participi tota la família. Per exemple, els més menuts poden gaudir de tallers múltiples, com la realització de castells de sorra, i també hi haurà temps per la rauxa, amb una àmplia oferta d’espectacles i la ja tradicional festa de l’escuma. Paral•lelament, també hi té cabuda el camp audiovisual, amb concerts i projecció de pel•lícules adreçades a tots els públics, en el marc d’un entorn immillorable. La platja copsarà una part substancial del protagonisme amb tallers de gimnàstica, aeròbic o tai-txí.

Les xifres avalen l’èxit d’aquest programa destinat a les famílies, atès que durant els mesos de juliol i agost es registra una participació que supera els 50.000 usuaris. Organitzat per l’Àrea de Turisme, de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, el consistori cerca omplir la necessitat de cobrir el turisme familiar, que precisament predomina al municipi. Finalment, el compendi d’activitats d’aquest any d’enguany es clausurarà el proper 2 de setembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*