rutes llagostera gavarres

Llagostera segueix apostant per potenciar el seu extens entorn natural entre el mar i la muntanya, a cavall de les Gavarres i el Massís de l’Ardenya-Cadiretes.

L’Àrea de Promoció Econòmica ha senyalitzat 3 rutes noves que permeten descobrir l’entorn natural i paisatgístic de Llagostera i s’uneixen a les rutes ja existents. Aquestes rutes es poden fer a peu o en bicicleta seguint les senyalitzacions físiques o mitjançant l’app Natura Local i permeten connectar amb altres rutes ja existents.

El regidor de Promoció Econòmica, Ramon Soler ha explicat que la majoria de rutes estan connectades amb la Via Verda que enllaça Girona amb Sant Feliu de Guíxols com la Ruta del bosc de la Torre, la Ruta del Pla de Panedes, la Ruta de Sant Ampèlit i la Ruta dels Molins, amb recorreguts que oscil·len entre els 3,6 i els 15 quilòmetres de manera que ens permeten fer una quarantena de quilòmetres de descoberta de l’entorn proper al nucli urbà de Llagostera i els paratges del Pla de Panedes, la Conca del Ridaura, les Gavarres i la plana de can Gotarra.

Es preveu que a finals del mes de juny finalitzin la instal·lació de la senyalització física, que ja està disponible a l’App Natura Local.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*