culturefest

Després de mesos d’organització aquest diemcres s’ha presentat en roda de premsa el Culturefest, La Brava, el primer festival d’oci cultural que vol retre homenatge a la Costa Brava. Aquest festival, que neix amb la vocació de créixer i consolidar-se, està organitzat per la marca de cervesa La Brava Beer, conjuntament amb l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i té el suport de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava amb la finalitat de ser  ‘l’empremta de la Costa Brava’.

El festival oferirà una programació amb activitats d’oci cultural concebudes per a conèixer millor la Costa Brava i el seu entorn, així com els valors que s’hi transmeten de respecte pel territori. Els assistents hi trobaran diferents zones diferenciades que aniran des de la música fins a la gastronomia, tallers, exposicions, art en directe, cinema a la fresca, ioga, una zona infantil i una zona de relax -creada amb materials reciclats i no contaminants- on contemplar les postes de sol des d’un lloc privilegiat com es el Collet de Sant Antoni.

Durant els 11 dies que durarà el festival hi passaran tot tipus d’activitats així com molts tipus de visitants. Des dels més menuts que trobaran una zona d’oci infantil ecològica i tallers especialment concebuts per a ells com els d’arquitectura o ceràmica, o activitats per a més adults com un petit room escape inspirat en la Costa Brava, unes classes de iogabeer amb la Brava Beer, cervesa inspirada en la Costa Brava, o la final del Concurs Red Costa Brava sobre vídeos submarins de la Costa Brava entre altres.

La part musical es vol mantenir com una de les sorpreses de la programació d’aquest festival i, per tant, no es farà pública fins just un mes abans, és a dir, el 2 de juliol. Culturefest, La Brava ja ha creat diversos perfils de xarxes socials des d’on s’informarà de les activitats i novetats del festival, així com una web informativa (www.culturefest.cat) des de la que aviat es podran comprar les entrades anticipades. La previsió és que per aquesta primera edició passin pel festival més de 25.000 persones, gràcies a la gran varietat d’activitats que s’hi faran.  Culturefest, La Brava també disposarà de  zones gastronòmiques on els assistents podran sopar i degustar part de la cultura gastronòmica que ha donat nom al nostre país i a aquesta zona en particular.

Així, aquest estiu neix Culturefest, La Brava, un festival que vol enriquir l’agenda cultural d’esdeveniments de Girona i en especial de la Costa Brava, un festival que vol deixar empremta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*