Twinapp Cycling

Després de l’èxit de l’aplicació Twinapp Running, que va merèixer el premi Cactus 2018 a la millor aplicació de Catalunya, l’empresa desenvolupadora fa un pas més i acaba de presentar Twinapp Cycling.

Seguint la filosofia de la primera aplicació, Twinapp Cycling neix amb la voluntat de posar en contacte ciclistes locals amb ciclistes que volen conèixer el territori.  L’aplicació permet que,  per una banda el ciclista local pugui trobar amb qui sortir en bici, i per l’altra el turista pot descobrir rutes noves i desconegudes acompanyat d’algú que coneix el territori. Aquest és un dels punts forts d’aquesta aplicació de turisme 4.0 que potencia el factor humà i permet compartir esport i turisme a través d’una xarxa social de fàcil ús. Però l’ús de Twinapp Cycling pot anar més enllà, ja que també permet posar en contacte ciclistes locals, o ciclistes avançats amb d’altres de més novells.

Twinapp Cycling és una aplicació desenvolupada per CherryTech SL, empresa amb seu al Viver d’Empreses Alta Mar de Calonge i Sant Antoni, i té el suport de Bicis Esteve i de l’exciclista professional Melcior Mauri.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*