Aquest cap de setmana continuarem amb una meteorologia típica de primavera, que dies enrere ens ha regalat algunes pluges i tempestes i també moltes estones de Sol, estem tenint un temps molt variable. De fet, pràcticament cada dia tenim la mateixa dinàmica, matins assolellats amb alguns núvols i durant la tarda aquests núvols guanyen força i s’animen fis i tot a deixar-nos algunes precipitacions.

Així, els propers dies tindrem intervals de núvols que aniran deslluint el Sol, tot i que també tindrem força estones de clarianes; tindrem menys núvols el divendres, amb el Sol escalfant de valent,  i els núvols s’aniran fent més densos el dissabte i el diumenge.

Els núvols d’evolució diürna poden generar pluges durant les tardes especialment, però novament seran de distribució molt irregular i poden ser més intenses cap a l’oest, i probablement ja no acabin d’arribar a les poblacions de la costa.

Dissabte doncs tindrem intervals de núvols prims que aniran desfilant i tapant el Sol a estones, i durant la tarda poden caure algunes pluges a la part més occidental de les Gavarres i el Gironès; tindrem 24 graus de màxima i 12 de mínima.

I el diumenge tindrem una jornada pràcticament idèntica, amb núvols i estones de Sol i algunes pluges durant la tarda, amb la mateixa distribució, més probables cap a l’oest i sense acabar d’arribar amb força al litoral. Les temperatures es mantindrien pràcticament igual.

El mar estarà tranquil, tindrem vents del nord i nord est febles, que no aixecaran onades importants, no passaran del mig metre. La temperatura de l’aigua comença a pujar i estarà entre els 17 i els 18 graus.

I durant la setmana vinent el temps continuarà així, amb estones de Sol i intervals de núvols que poden ser més importants el dilluns i ens poden deixar alguna tempesta: la resta de dies tindrem núvols i les temperatures es mouran entre els 12 i els 24 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*