Aquest cap de setmana la primavera de manual de meteorologia que estem tenim continuarà sense treva i tindrem un panorama celeste ben canviant, amb estones de cel clar, sobretot el divendres, però ja amb més núvols el dissabte i el diumenge.

Els núvols d’evolució diürna ens poden deixar precipitacions importants el dissabte a partir de primera hora de la tarda i també durant el diumenge, podem tenir alguna tempesta important sobre Girona i no tant cap a la costa.

Dissabte serà un dia dividit, amb un matí amb cel força clar i temperatures  agradables, al voltant de 22 graus de màxima, però amb el risc que a la tarda ja comenci a ploure amb ganes en alguns indrets a l’oest.

I el diumenge continuaria aquesta precipitació, que vindrà acompanyada d’aire fred que farà baixar la temperatura, notarem una refrescada important de 5 o 6 graus respecte al dissabte en alguns llocs tant en les màximes com en les mínimes.

La mar la tindrem també remoguda, com el cel, amb onades de fins a 3 metres mar endins, però que no acabarien d’arribar a la costa amb tanta força. Pels agosarats banyistes, l’aigua estarà a uns 16 graus.

I durant la setmana vinent les pluges del cap de setmana deixaran pas al domini només dels intervals de núvols; i les temperatures, que dilluns també seran fresques, aniran remuntant dels 17 als 22 graus de màxima.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*